poke kakku kondensoitu maito

Maitotiivisteen käyttö, maitotiivisteestä syntyvät parhaat makeat jälkiruuat.
Jälleenmyyjät, kondensoitua maitoa löydät kaikista hyvinvarustetuista kaupoista (Prismat, S-marketit, K-citymarketit, K-supermarketit, Tokmannit, Puuilot).
Makeutettu maitotiiviste on tärkeä ainesosa useissa leivonnaisissa ja välttämätön aines jokaisessa venäläisessä kodissa.
Rasva 8, rasvattoman maidon kuiva-ainepitoisuus.Suomessa kondensoitua maitoa myydän yleensä etnisissä kaupoissa tai suurimmissa marketeissa.Muut tuotetiedot, valmistusaste, tarjoiltava, pakkaustyyppi, tölkki, säilyvyystiedot.Maitotiivistettä käytetän erityisesti leivontaan ja jälkiruokakastikkeeksi.Kuumenna ensin täysillä ja alenna lämpöa asteittain kun seos alkaa kuumentua.Venäläisessä kodissa maitotiivistettä syödän jälkiruokakastikkeen tavoin.Avattu pakkaus säilyy jäkaapissa erillisessä astiassa kuten tavallinen maito.Voit käyttä kondensoitua maitoa myös kahviin ja teehen tai pirtelön antamaan kermaista makua.Huoneenlämmössä säilyvän maitotiivisteen voit ottaa mukaan vaikka mökille tai pitä varalla yllätysvieraita varten.Maitotiivisteestä voit valmistaa myös itse helposti fudgea.Proteiini: 6,9 g, suola/Salt: 0,2 g Katso myös nämä.Viimeinen valmistuspaikka, alankomaat, valmistaja, euro-East Oy, ilpoistentie.Maitotiivisteen keittäminen, avaamatonta kondensoitua maitoa voi keittä purkissaan kinuskiksi.
Juomiin ja jälkiruokakastikkeeksi, kondensoitu maito sopii myös sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi vaniljakastikkeen tavoin. .
Juustokakussa makeutettu maitotiiviste tekee kakusta silkkisen pehmeä eikä juoksettumisen vaaraa ole.
Kuluttajat saattavat lotto totto harderstrasse helposti sekoittaa kondensoidun maidon maitojauheeseen.
Energia: 1372 kJ / 325 kcal, rasva: 8,0 g - josta tyydyttynyttä: 5,4 g, hiilihydraatit: 56,4 g - joista sokereita: 56,4.Purkkeihin pakatulla, tiivistetyllä maidolla on erittäin pitkä säilyvyys.Aasiassa sitä käytetän myös leivän pällä marmelaadin tai hillon tapaan.Seos muuttuu paksummaksi ja väri vaihtuu valkoisesta beigeksi.Reseptiä katsottu 46 705 kertaa 1 l punaista ( rasvaista )maitoa 300 g sokeria 1 tl vaniljasokeria, ohjeet, laita aineet kattilaan ja sekoita.